fbpx
TOP
 

Communicatie

Het draait niet om zenden en ontvangen, maar om begrijpen en verbinden.

Talk the talk, walk the walk

Communicatie

Communicatie: een heel eenvoudig woord, maar een minder eenvoudige uitvoering. Toch maken we hier zowel privé als zakelijk iedere dag gebruik van. Maar doen we dat eigenlijk wel op een efficiënte en effectieve manier?  

Communicatie gaat over interactie tussen mensen en het laat zien waar je voor staat. Een boodschap van zender naar ontvanger en dan het liefst zonder al te veel ruis. Alleen op die manier kun je elkaar begrijpen en een verbinding maken. Een goede interne en externe communicatie is van onschatbare waarde. Er valt vaak heel veel winst te behalen, maar hoe communiceer je op een duidelijke en prettige manier met elkaar?

Talk the talk, walk the walk

Teamspirit

Het keyword voor interne communicatie is ‘teamspirit’. Maar hoe bereik je dit? Wij van SUPERMINDS helpen je hierbij door de inzet van een compleet intern motivatietraject, toegespitst op de mensen die het betreft. Zij, als team, maken het verschil.  

SUPERMINDS laat werknemers, door middel van vraagstukken en inzet van communicatie, zien hoe zij dit samen kunnen bereiken. Erg nuttig en ook meteen inzetbaar in de praktijk.  

 

Maar ook extern dient de boodschap aan te komen op de juiste plek en op de juiste manier. Met behulp van PR en voorlichting brengt SUPERMINDS mensen met elkaar in verbinding middels de juiste media. Wij zijn sterk in het oplossen van vraagstukken op het gebied van corporate communicatie en staan met ons team graag voor je klaar! 

 

‘’Talk the talk, walk the walk’’

Case
ACQ

Wanneer drie zusterbedrijven worden samengevoegd tot één begint dit allemaal bij een goede interne communicatie. ATOP, CNSTRCT en QLYX uit Waalwijk vroegen ons hen hierbij te helpen. Wij ontwikkelden een totaalprogramma, met onder andere een re-styling van drie huisstijlen. Deze werden tijdens een kick-off event voor het voltallige personeel geïntroduceerd. Vervolgens gingen we aan de slag met een intern communicatietraject waarbij de boodschap was ‘van eiland naar weiland’.  

Resultaat: de muren tussen drie bedrijven werden letterlijk en figuurlijk afgebroken en maakten plaats voor een saamhorig team met beter gestroomlijnde communicatiewegen.