LINDENHAEGHE - Superminds

LINDENHAEGHE

Al sinds 2017 is SUPERMINDS Marketing On Demand partner van Lindenhaeghe Opleidingen. Lindenhaeghe is al 15 jaar het nummer 1 opleidings-, trainings- en exameninstituut van Nederland voor de financiële professional. Bij Lindenhaeghe kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het uitgangspunt hierbij is dat continuïteit en verbetering van zowel kennis als vaardigheden op een deskundige en prettige manier geborgd wordt. Lindenhaeghe staat voor een leven lang ontwikkelen met een glimlach.

Als Marketing On Demand partner fungeren wij al jaren als het verlengstuk van de marketingafdeling van Lindenhaeghe Opleidingen. Gestart vanuit een strategische vraag om een herpositionering en rebranding van het bedrijf te realiseren, ontwikkelden wij de conceptgedachte ‘Ontdek, Ontwikkel, Ontplooi, Overtref jezelf’. Hier hebben we duidelijke personas aan gekoppeld welke elk voor een duidelijke doelgroep stonden. Op deze manier hebben we met hen in het vizier, heldere en doelgerichte campagnes kunnen uitdenken. Niet alleen een compleet nieuwe huisstijl, maar ook de doorvoer van de nieuwe bedrijfsuitstraling in zowel in- als externe communicatiemiddelen hebben we uitgevoerd. Als Marketing On Demand partner hebben we met het team van Lindenhaeghe wekelijks en vaak zelfs dagelijks overleg. Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor alle marketing- en communicatie uitingen en on- en offline campagnes. SUPERMINDS levert middels Marketing On Demand een fullservice aanvulling en ontzorging van hun marketingafdeling door het leveren van proactief advies, ontwikkeling, productie en activatie.

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.