fbpx
TOP
 

Evenementen

Vertaal je boodschap in een beleving en het zal worden onthouden.

Evenementen: meer dan een feestje

Evenementen

Je boodschap op een dusdanige manier over brengen bij je doelgroep zodat deze blijft hangen? Met onze evenementen creëren we een unieke beleving die alle zintuigen prikkelt. Of het nu een productlancering, relatiedag, jubileum, opening of bedrijfsfeest is. De spot-on doorvertaling van de achterliggende gedachte gebeurt bij SUPERMINDS op de juiste manier. Oftewel, creativiteit, service, duidelijke communicatie, en een punctuele uitvoering van A tot Z zijn kernkwaliteiten die ons team al jaren in huis heeft. Het resultaat is natuurlijk een onvergetelijk tijd die, naast geheel op rolletjes loopt, ook nog uw organisatie volledig opfrist.

evenementen
Case
Secret Wine Tasting

De Bruijn Wijnkopers uit Nijmegen gaf ons de opdracht om een creatieve strategie te bedenken waarbij klanten worden aangespoord om naar de jaarlijkse wijnproeverij te komen. Daarom bedachten wij ‘The Secret Wine Tasting’. Hierbij creëren we een prikkelend effect middels storytelling en maken we de doelgroep, zowel on- als offline, nieuwsgierig naar de surprise-locatie en dito programma. Hierdoor was het resultaat directe sales én de hoogste opkomst tot nu toe. Oftewel, wij maken graag combinaties tussen de elementen om zo iedere strategie naar een nieuw level te brengen.

Case
Eventmarketing

ATOP BOUWT. 30 JAAR.

Voor ATOP, CNSTRCT & CLYX als drie-eenheid in de bouwsector verzorgden we dit fantastische tweedaagse event op een sprookjeslocatie in Nuenen! Ter ere van het 30-jarig jubileum en de lancering van hun nieuwe goede doelen stichting 1+1=3. Een fantastische klus om uit te denken qua programma, vormgeving, concept, advies en realisatie. Uiteraard was dit niet mogelijk geweest zonder de nauwe banden die we hebben met onze leveranciers en samenwerkingspartners. Bij SUPERMINDS betekent samenwerken dan ook het opbouwen van een goede connectie. Hierdoor kan ieder evenement tot in de puntjes worden verzorgd.