fbpx
TOP
 

SEO & SEA

Let's get to the top!

Bereik potentiële klanten via de Zoekmachines en verbeter jouw online rendement.

Organisch hoger scoren in de zoekmachines
Search Engine Optimization

Online is de wereld als het gaat om consumenten koopgedrag. Daar wil je als bedrijf natuurlijk wel aanwezig zijn, maar hoe pak je die vindbaarheid aan? Hoe zorg je ervoor dat je hoger in de zoekmachines vindbaar bent in de natuurlijke zoekresultaten? Search Engine Marketing is de sleutel tot succes in de hedendaagse marketing. Weet je niet hoe of heb je hier geen tijd voor? SUPERMINDS regelt dit voor diverse klanten op een slimme en vooral doeltreffende manier.

Wij zijn in staat om je website te optimaliseren en relevante content te produceren voor je website en relevante blogs. Ook conversie optimalisatie is een onderdeel van een goede SEO strategie. We monitoren de resultaten, doen A-B of multi-variate tests en rapporteren dit. Kortom, SUPERMINDS neemt het complete plaatje voor jou uit handen. Zo tillen we jouw website naar een hoger niveau.

SEO & SEA Trainingen
SEO & SEA training

We geven voor degene die het niet uit handen willen geven ook regelmatig trainingen aan o.a. ondernemers en managers die zelf meer van search engine marketing willen weten. We leren hen welke tools waarvoor gebruikt worden. Hoe deze effectief in te richten met de juiste zoekwoord optimalisatie. En hoe hier vervolgens een beter online rendement uit te halen zodat search engine marketing een grote bijdrage levert binnen de totale marketingmix. Kijk op de online marketing trainingen pagina voor meer informatie en de trainingsdata.

SEA - Search Engine Advertising
Search Engine Advertising

SEA is een geweldige manier of snel bovenaan de zoekmachines te staan. Denk je nu, ja maar dat is duur, of je maar dat is alleen voor branding? Dan heb je SUPERMINDS nog niet ontmoet. Wij kunnen SEA campagnes inrichten met alle soorten targetting. Branding, verkoop en bezoekers aan een winkel of salon, regionaal of landelijk, groot of klein iedere doelstelling is mogelijk. We geven je een reële inschatting wat betreft SEA dagbudgetten en klik prijzen en zorgen dat alles meetbaar is.

SUPERMINDS neemt alles uit handen en zorgt voor een goede SEA set-up en periodiek SEA management zodat de resultaten blijven groeien. Omdat we Google Partner zijn hebt u de garantie dat er altijd een gecertificeerde medewerker aan uw campagnes werkt.

googlepartner