fbpx
TOP
 

Social Media

Let's get social!

Bereik je fans op Social Media en verhoog jouw online rendement.

 

Oog voor jouw fans en volgers
Social Media relevantie

De vraag is niet of je als bedrijf aanwezig moet zijn op social media, de vraag is hoe goed je dat doet. Voor social media geldt: dag 5 marketing P’s, hallo 5 social media C’s! Deze bestaan uit de woorden creëer, cultuur, connect, contact en comeback. Oftewel, ben en blijf zichtbaar en zorg dat je actief contact hebt met je volgers. Weet je niet hoe of heb je hier geen tijd voor? SUPERMINDS regelt dit voor diverse klanten op een snelle, slimme en vooral simpele manier.

Wij zijn in staat om voor jouw organisatie meer volgers, betrokkenheid en leads te generen. Vervolgens creëren wij bijzondere content door het posten van berichten en campagnes. Tot slot monitoren wij alle inkomende reacties en verhogen wij jouw online rendement. Kortom, SUPERMINDS neemt het complete plaatje voor jou uit handen. Zo komen we tot het beste effect op jouw social accounts.

Social Media Training
Social training

Wanneer we niet het gehele social media traject uit handen nemen voor een bedrijf of merk, geven we ook regelmatig trainingen hierover aan ondernemers en managers die zelf meer van social media marketing willen weten. We leren hen welke kanalen waarvoor gebruikt worden. Hoe deze effectief in te richten met de juiste content voor specifieke doelgroepen. En hoe hier vervolgens online rendement uit te halen waardoor social media wel degelijk een relevante verkoop mechanisme wordt binnen hun marketingmix. Voor meer informatie over de basiscursus neem je een kijkje op socialmediatraining en voor meer informatie over de gevorderde training neem je een kijkje op advancedsocialmediatraining.

Case
Footnotes

Voor schoenenproducent Footnotes uit Waalwijk ontwikkelden we een social strategie waarbij de online zichtbaarheid en het imago van het merk dusdanig aansloten bij de gewenste doelgroep. Hierdoor ontstond er offline meer vraag in de schoenenwinkels en vervolgens zagen zij de verkoopcijfers stijgen. Daarnaast ontwikkelden we een social verkoopmechanisme voor de vertegenwoordigers van Footnotes. Hierdoor konden ze efficiënter collecties verkopen met inzet van social campagnes gericht op microniveau per winkel.

Case
Sennheiser

Opdrachtgevers Headsets.nl en Sennheiser Nederland wilden een online activatiecampagne waarbij nieuwe leads zouden worden gegenereerd. Hiervoor maakten wij gebruik van de spel methode waarbij men zich aan moest melden via Facebook. Door vervolgens het spel te spelen maakten zij kans op een mooie prijs. Wanneer je het spel nogmaals wilde spelen om meer kans te maken, moest de actie worden gedeeld.

Als resultaat speelden ruim 150.000 mensen de game, met duizenden bruikbare nieuwe e-mailadressen als positief gevolg. De campagne wordt inmiddels wereldwijd uitgezet in alle landen waar Sennheiser te koop is.