fbpx
TOP
 

Visuele Communicatie

Het is niet wat jij ziet, maar wat je anderen laat zien.

Hey good looking!

Visuele-communicatie

Strategie, creativiteit en design gaan hand in hand. Ieder merk heeft namelijk een specifieke visuele-communicatie stijl. Met een gezonde dosis verstand geven we met onze designs waarde en betekenis aan jouw merkuiting. Wij staan voor heldere concepten met een doordachte strategie, fris vormgegeven in een herkenbare stijl passend bij jouw bedrijf of merk. Zo ontwerpen we bij SUPERMINDS onder andere brochures, magazines, websites, huisstijlen, logo’s, signing, POS-materiaal (Point of Sale) en nog veel meer.

Daarnaast zijn we niet bang om van de gebaande paden af te wijken. Een levensgrote raamsticker? Geen probleem. Met andere woorden, bij SUPERMINDS pakken we alle visuele communicatie middelen aan die horen bij de complete uitstraling en visuele van jouw merk.

Case
Lumidee

Communicatie voor klanten

Telecommunicatiebedrijf Lumidee uit Vught vond het na 25 jaar tijd worden voor een nieuwe look and feel. Deze moest beter passen bij de huidige activiteiten in zowel binnen- als buitenland. Wij ontwikkelden een compleet marketing-jaarplan met als pay off ‘Stay connected’.

Een nieuwe website in zes landen werd geïntroduceerd net als nieuwe social media kanalen, SEO/SEA, signing en huisstijl. Dit resulteerde in een opfrissing van de uitstraling waarmee Lumidee weer volledig up-to-date is of zowel on- als offline gebied.

Case
7evenden Hemel

Restaurant 7evenden Hemel in Den Bosch wilde onderscheidend zijn ten opzichte van alle andere horecagelegenheden in de directe omgeving. De 7evenden Hemel is namelijk meer dan enkel een restaurant om een hapje te eten. Wij bedachten een totale rebranding met een relevante pay-off in de vorm van “7evenden Hemel – Gastvrij Genieten”.

Het concept kreeg een complete restyling waarbij eetbeleving centraal kwam te staan. Naast de complete website werden ook alle print-gerelateerde onderdelen aangepakt. Hierdoor positioneert 7evenden Hemel zich duidelijk tussen alle concurrentie die zich bevindt in dezelfde straat, stad en omgeving.