Search
TOP
Visuele Communicatie | SUPERMINDS
13540
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-13540,eltd-core-1.1.1,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-light-header,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Visuele Communicatie

Het is niet wat jij ziet, maar wat je anderen laat zien.

Hey good looking!

Strategie, creativiteit en design gaan hand in hand en ieder merk is uniek. Met een gezonde dosis verstand geven we met onze designs waarde en betekenis aan jouw merkuiting. Wij staan voor heldere concepten met een doordachte strategie, fris vorm gegeven in een herkenbare stijl passend bij jouw bedrijf of merk. We ontwerpen brochures, magazines, websites, huisstijlen, logo’s, signing, POS-materiaal en nog veel meer. Kortom: alle middelen die horen bij de complete uitstraling van jouw merk.

Case
Lumidee

Telecommunicatiebedrijf Lumidee uit Vught vond het na 25 jaar tijd worden voor een nieuwe look and feel beter passend bij de huidige activiteiten in zowel binnen- als buitenland. Wij ontwikkelden een compleet marketingjaarplan met als pay off ‘Stay connected’. Een nieuwe website in zes landen werd geintroduceerd, als wel social media kanalen, SEO/SEA, signing en huisstijl.

Case
7evenden Hemel

Restaurant In den Zevenden Hemel in Den Bosch wilden echt onderscheidend zijn van alle andere horecagelegenheden in de directe omgeving en meer zijn dan enkel een restaurant om een hapje te eten. Wij bedachten een totale rebranding met een relevante pay-off in de vorm van 7evende Hemel – Gastvrij Genieten. Het concept kreeg een totale restyling waarbij eetbeleving centraal kwam te staan.