Meet the MOB

MEET THE MOB

This is who we are. So shoot us.

Als je nu écht een creatief concept nodig hebt of een impactvolle onlinecampagne, een strategische herpositionering of een spraakmakende merkactivatie. Dan moet je bij deze gasten zijn. Zij klaren de klus wel, daar kun je van op aan!

Meet the MOB; onze club van prettig gestoorde, belachelijk creatieve, ongehoord analytische, mega gedreven maar vooral SUPER-toffe professionals, elk in hun eigen speelveld. 

Dagmar MOB 640x96502 min
Deze trotse oprichtster van SUPERMINDS zorgt elke dag weer voor nieuwe cases waar het team op kan kauwen en is een absolute SUPER-mind in het uitdenken van de meest creatieve concepten.
dagmar@superminds.nl
DAGMAR

Da Boss | Creative Champion

Naomi_MOB_640x96510-min
Deze snelle communicatiespecialist, met een passie voor concept en positionering, schrijft en bewaakt alle marketingstrategieën en -processen.
naomi@superminds.nl
NAOMI

Tribe Chief | Strategy Superstar

Deze vrolijke creatief ontwerpt vliegensvlug en met passie de mooiste logo’s, huisstijlen en totaalconcepten, met oog voor detail en visie op resultaat.
sanne@superminds.nl
SANNE

Graphic Guru

 

Pleun-MOB-640x965
Deze talentvolle Traffic Tiger zorgt ervoor dat binnen de MOB de planning loopt als een trein. Deadlines on point worden gehaald en er binnen budget gewerkt wordt.
pleun@superminds.nl
PLEUN

Traffic Tiger

Ester_MOB_640x96503-min
Beleving is haar middle name waarbij het kleinste detail haar niet ontgaat. Zij zorgt ervoor dat de customer journey altijd optimaal wordt ervaren, waarbij haar specialiteit ligt bij live events.
ester@superminds.nl
ESTER

Experience Elf

Jelle_MOB_640x96506-min
Onze goedlachse digital animator en interactive designer is met recht een ‘Snelle Jelle’. Vliegensvlug weet hij van een 1-dimensionaal concept, een 3- of zelfs 4-dimensional experience te creëren.
jelle@superminds.nl
JELLE

Multimedia Maestro

Charlotte_MOB_640x965
Deze proactieve projectmanager is een echte professional in het plannen en begeleiden van concepten en (online) marketing trajecten.
charlotte@superminds.nl
CHARLOTTE

Project Pitbull

 

Ellen_MOB_640x965_zww
Voor creatieve content die raakt, draait deze kanjer haar hand niet om. Video, fotografie, stopmotion en meer: de laatste social mediatechnieken worden door haar toegepast voor een altijd verrassend effect.
ellen@superminds.nl
ELLEN

Content Queen

Anne-zw-640x965 (1)
Deze altijd positieve pientere meid kent haar weg op de digitale snelweg als geen ander. Social Media campagnes, SEA en SEO zijn een aantal van haar SUPER-specialties.
anne@superminds.nl
ANNE

Digital Daredevil

 

Rutger_MOB_640x965
Als het echt koppie-koppie wordt in webdesign, e-commerce en andere gevorderde online vraagstukken moet je bij deze held zijn.
rutger@superminds.nl
RUTGER

Web Wizard

Juan
Als het echt koppie-koppie wordt in online marketing, e-commerce en andere conversie-, activatie- of awareness verhogende, online vraagstukken moet je bij deze held zijn.
juan@superminds.nl
JUAN

Web Boy Wonder

Luuk_MOB_640x96508-min
Zoekt en gij zult vinden! Daar zorgt deze online marketingspecialist wel voor. Zo zet hij al zijn SEO en SEA talenten in om jouw bedrijf optimaal vindbaar te maken op internet.
luuk@superminds.nl
LUUK

Online Overlord

 

Hanneke_MOB_640x96505-min
Deze creatieve social media specialist bedenkt, schrijft en maakt dagelijks doelgroepgerichte online content.
hanneke@superminds.nl
HANNEKE

Social Media Rockstar

 

Robin_MOB_640x965
Deze virtuele virtuoos maakt muziek van Augmented Reality, Virtual Reality en Artificial Intelligence.
robin@beyondfive.nl
ROBIN

Magic Maker

Frans_MOB_640x965
Al lang zien waar anderen nog niet over nagedacht hebben is de bijzondere gave van deze positieve professional.
frans@beyondfive.nl
FRANS

Future Thinker

Charles_MOB_640x965
Merkactivatie is the name of the game voor deze allround MarCom specialist.
charles@beyondfive.nl
CHARLES

Activation Allstar

Pebbles MOB 640x96511 min
Deze lieve viervoeter zorgt voor knuffels en laat de creativiteit rijkelijk vloeien door voor wat extra beweging te zorgen van onze super-crew.
seeyou@superminds.nl
PEBBLES

Office dog

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.