Superminds - Artificial Intelligence

ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Met Artificial Intelligence kunnen we een duidelijker beeld van jouw doelgroepen opbouwen dan ooit tevoren. Big data is king en deze benutten we dan ook veelvuldig voor een optimaal resultaat. Met behulp van gegevens en je klantprofielen leren onze AI-tools hoe je het beste met jouw klanten kunt communiceren en gepersonaliseerde berichten op het juiste moment kunt sturen zonder menselijke tussenkomst. Kunstmatige intelligentiemarketing is een innovatieve methode om klantgegevens en AI-concepten zoals machine learning te gebruiken om snel te kunnen anticiperen op de volgende stap van je klant om zo de customer journey experience te verbeteren.

Gewapend met big data-inzichten kunnen we automatisch de prestaties en Return On Investment van je campagnes aanzienlijk verbeteren. We dichten de kloof tussen datawetenschap en menselijke uitvoering. Het proces van het doorzoeken en analyseren van enorme hoeveelheden gegevens was ooit een onoverkomelijk proces en is nu niet alleen haalbaar, maar het is eigenlijk ook gemakkelijk. Zo wordt met behulp van AI tools het sluiten van deals een stuk makkelijker. Een algoritme kan namelijk alle historische data rondom een lead opslaan. Denk aan alle interactie met je bedrijf, eerdere aankopen of aan interactie op social media bijvoorbeeld. Gebaseerd op deze data en vergelijkingen met andere leads en recente deals kan een AI-systeem aangeven welke leads prioriteit hebben (door middel van een lead score bijvoorbeeld). Ook kan een tool inschatten hoe en wanneer je een lead het beste kunt benaderen. Op deze manier wordt het stukken makkelijker om aandacht te schenken aan de hoogste kwaliteit leads, waarmee de kans op verkopen aanzienlijk vergroot wordt.

De knappe koppen van SUPERMINDS laten je graag kennis maken met de Artificial Intelligence mogelijkheden die geschikt zijn voor jouw merk of organisatie. En wacht hier niet mee want The Future is Now!

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.