Superminds - Augmented Reality

Met Augmented Reality voeg je wat ‘magic to your message’ toe. Met Augmented Reality creëren we een interactieve beleving waarmee je digitale 3D objecten gewoon door middel van je smartphone of tablet in de werkelijkheid plaatst. Je kijkt naar de omgeving waar deze objecten feilloos aan worden toegevoegd. De echte wereld wordt als het ware verrijkt met jouw aanvullende informatie, product of persoon. De gecreëerde 3D objecten zijn levensecht tot in het kleinste detail te bekijken in 360 graden experience. Ideaal bijvoorbeeld om een bank, stoel of kast te plaatsen in je woon- of slaapkamer. Met een simpele handeling zie je direct welk product in jouw eigen omgeving past. Zo kan twijfel weggenomen worden wat leidt tot hogere conversie, minder retouren en meer klantloyaliteit. AR is daarnaast ook nog eens duurzaam. Verander de kleuren van je muur of de deuren in huis. Maar ook voor productpresentaties is Augmented Reality een ideaal middel. Scan, plaats en kijk terwijl je de wijnen proeft die de sommelier die in je huiskamer staat aan je uitlegt en met je mee proeft, virtueel dan welteverstaan.

Met Augmented Reality bieden we een innovatieve- en onderscheidende oplossing op het gebied van marketing en sales. Wij closen the gap tussen on- en offline, tussen digitaal en werkelijkheid. Onze innovatieve toepassingen vergroten het merkbewustzijn voor onze klanten, verkorten het aankoopproces en overtuigen tot aankoop. Ga van eenvoudige 2D beelden naar levensechte 3D ervaringen met de makers van SUPERMINDS Future Thinking!

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.