MARMITEK - Superminds

MARMITEK

Al sinds 2017 is SUPERMINDS Marketing On Demand partner van Marmitek. Marmitek fabriceert sinds 1997 oplossingen voor de consument om overal in en om de woning beeld en geluid beschikbaar te maken en te kunnen bedienen. Oplossingen die helpen wanneer een standaard accessoire zoals bijvoorbeeld een HDMI-kabel niet tot de mogelijkheden behoort of ongewenst is. Om bestaande- en nieuwe apparatuur in huis goed met elkaar te laten functioneren heeft Marmitek de handigste oplossingen. Daarnaast heeft Marmitek met hun Smart ME lijn diverse slimme oplossingen om je huis of bedrijf, duurzamer, veiliger en sfeervoller te maken met één druk op de knop. Alle producten zoals een slimme deurbel, lamp, stekker of camera zijn plug and play en staan met elkaar in verbinding. Je hebt enkel de Smart ME app en een wifiverbinding nodig.

Als Marketing On Demand partner fungeren wij al jaren als het verlengstuk van de marketingafdeling van Marmitek. Zo zijn wij initieel verantwoordelijk geweest voor de herpositionering en rebranding van Marmitek – Stay Connected. Met dit als vertrekpunt in onze samenwerking hebben we van daaruit alle media en middelen opnieuw ontwikkelt, van verpakkingsmaterialen, productsheets, inserts, how to video’s tot advertenties, interactieve brochures, social media en displayontwikkeling. Samen met het team van Marmitek zijn wij dagelijks verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie uitingen en campagnes in binnen- en buitenland. SUPERMINDS levert middels Marketing On Demand een fullservice aanvulling en ontzorging van hun marketingafdeling door het leveren van proactief advies, ontwikkeling, productie en activatie.

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.