THE LIVECARD​ - Superminds

THE LIVECARD​

Vernieuwend communiceren via Augmented Reality kan middels The Livecard waarmee we een persoonlijke boodschap van een bedrijf, persoon of merk tot leven brengen. Speciaal voor je personeel, gasten, consumenten, opdrachtgevers, of relaties hebben wij in samenwerking met onze strategische partners BeyondFive the Livecard ontwikkeld. Een slimme Augmented Reality oplossing in 3D. Want ook in tijden waar je elkaar wat minder makkelijk kunt treffen, zeker in groepsverband, is het juist prettig om op een bijzondere manier met je doelgroep in contact te blijven en een spraakmakende herinnering achter te laten.

We brengen de persoonlijke boodschap van een organisatie of merk echt tot leven met deze originele oplossing. Denk maar eens aan je kerstwens, of nieuwjaarsboodschap. Maar ook voor bijvoorbeeld een virtuele wine tasting, merkactivatie of productpresentatie is the Livecard een ideale uitkomst. De mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat je the Livecard met een slimme QR-code in je e-mails kunt plaatsen of als sticker op elk gewenst product of item kunt toevoegen en tot leven kunt laten komen. Voor het realiseren van deze boodschap vindt er een opnamedag plaats desgewenst in de buurt van het bedrijf of op locatie. Vervolgens zetten we deze video of video’s om naar 3D middels de laatste technieken. Uiteraard zijn specifieke wensen op maat geen enkel probleem en bespreken we graag de oneindige mogelijkheden. Zo hebben we al vele bedrijven mogen helpen, van de Arbodienst tot een wijnimporteurschap; voor elke boodschap biedt the Livecard een originele oplossing.

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.