Superminds - Creative Madness Creatie

DESIGN

Strategie, concept en design gaan hand in hand. Elk merk heeft een specifieke visuele-communicatie stijl. Met een shitload of creativity geven we dan ook met onze designs waarde en betekenis aan jouw merkuitingen. Wij staan voor heldere concepten met een doordachte strategie, fris vormgegeven in een herkenbare stijl passend bij jouw bedrijf of merk. Zo ontwerpen we op onze designafdeling niet alleen brochures, magazines, websites, huisstijlen, logo’s, signing en ander POS-materiaal. Maar zijn wij juist gespecialiseerd in (video-)animations, infographic design, en interactive & dynamic design zoals bijvoorbeeld Maglrs, interactieve PDF’s of 3D design. Think outside the box en laat onze SUPER-artists je verbazen met hun design skills.

EXPERIENCE MARKETING

Experience Marketing zit in ons bloed. Met ruim 25 jaar ervaring in huis weten onze specialisten exact hoe ze de juiste snaar weten te raken. Oftewel, het omzetten van mond-tot-mond naar mond-tot-media awareness. Je boodschap op een dusdanige manier over brengen bij je doelgroep zodat deze blijft hangen. Want beleving is emotie en iets wat je een emotie heeft gebracht vergeet je niet zo snel. Live communicatie is hier een uitstekend middel voor. Daarom zetten we regelmatig Guerilla Marketing of Event Marketing in. Zo weten we de beoogde doelgroep haarfijn te prikkelen op een unieke en onverwachte manier. En een grote impact kan wel degelijk al met een klein budget gerealiseerd worden. Het gaat namelijk om originaliteit. En laten we bij SUPERMINDS daar nu net heel erg goed in zijn. Want ook met een beperkt marketingbudget kun je grensoverschrijdende bekendheid genereren met je merk of product. Met de inzet van Experience Marketing bedenken we speciale, ontroerende en creatieve live events waarbij op een originele manier ‘rumour around the brand’ wordt gecreëerd. Door vervolgens de (sociale) media haar werk te laten doen, kunnen er indrukwekkende resultaten behaald worden. En dat is het uiteindelijke doel!

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.