Superminds - E-Commerce

BUYER & CUSTOMER JOURNEY OPTIMIZATION

Om de consument voor je te winnen moet je zijn, daar waar ze het meeste tijd doorbrengen: online! Onderzoek heeft onmiskenbaar aangetoond tot de online oriëntatie gestegen is naar ruim 65%. Geen reden meer dus om niets te doen met E-commerce. Maar hoe bereik je jouw potentiële koper? En hoe maak je vervolgens van die incidentele koper, een trouwe klant? Hoe maak je een succesvolle combinatie tussen jouw fysieke winkelvloer en je online shop omgeving? En hoe zorg je ervoor dat de online beleving van je klant aansluit op die van zijn offline winkelervaring? En niet minder belangrijk: hoe gebruik je opgebouwde data om je marketing euro’s effectiever in te zetten om tot een optimaal rendement te komen? SUPERMINDS kent de digitale snelweg als geen ander en met een gedreven team van online marketing maestro’s helpen we al jaren diverse bedrijven in de optimalisatie van hun cross mediale buyer- en customer journey.

E-MAILMARKETING

Maar liefst 93% van alle Nederlanders ontvangt e-mailnieuwsbrieven, -aanbiedingen en -membershipmails. Dat is niet voor niets. Want dit is het kanaal met de hoogste Return On Investment. E-mailmarketing is een onmisbare schakel in de customer journey experience van je target audience. E-mailmarketing is ook hét middel om customer loyalty te bouwen en te behouden. Om nieuwe leads mee te verzamelen of juist te upsellen aan je bestaande klanten. Daarnaast behoort e-mailmarketing al jaren keihard tot één van de best converterende online marketingkanalen bij bedrijven die hier serieus mee aan de slag zijn gegaan.

E-mailmarketing is ook een relatief goedkoop kanaal om in te zetten. Porto, concurrentie waartegen je moet bieden voor een goede positie, drukwerk- of productiekosten zijn allemaal niet aan de orde. En met e-mail marketing automation versturen we geautomatiseerde berichten met de juiste boodschap, op exact het juiste moment naar precies de juiste persoon. Dit kan bijvoorbeeld een bericht zijn om je klant te feliciteren, of dat er nog een product in zijn winkelwagen staat bij jouw webshop. Met e-mailmarketing maken we de customer journey experience 360 graden rond.

WEBDEVELOPMENT AND SUPPORT

Je website is je online visitekaartje. Het geeft je bedrijf of merk weer, legt uit waar je voor staat en visualiseert je merkidentiteit. Het is de online ‘hangout’ place to be voor je klant, een plek waar hij vanuit comfort en gemak kan rondstruinen, informatie kan inwinnen en over kan gaan tot aankopen. Erg belangrijk dus dat jouw website of webshop voldoet aan alle technische-, creatieve- en conversie-eisen passend bij je doelstellingen en aantrekkelijk voor jouw doelgroep.  Onze Web Wizzards designen en bouwen vanuit een heldere online marketingstrategie met visie op resultaat. Niet zomaar de simpele WordPress of Magento websites schieten dagelijks in onze studio voorbij, maar juist de sites waarbij we lef mogen tonen,  buiten de lijntjes mogen kleuren, nieuwe digitale snelwegen over mogen scheuren, daar mag je ons ’s nachts voor wakker maken. En uiteraard onderhouden we al deze sites ook erg proactief. We voeren veiligheidsinspecties uit, signaleren, sturen bij en passen aan, we voeren updates door en adviseren wanneer we denken dat het beter kan. Want de digitale revolutie staat nooit stil, net als wij.

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.