Superminds - SEO en SEA

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten. Voor 95% van de consumenten start hun zoektocht naar een product of organisatie op Google. Om onder de aandacht van je doelgroep te komen en leads te genereren zorgen onze analytical artists ervoor dat jouw bedrijf bovenaan in de zoekmachine staat. Zelfs als je doelgroep de aankoop uiteindelijk offline doet, is het belangrijk om online goed vindbaar en zichtbaar te zijn. Zoekmachine optimalisatie in de vorm van SEO-marketing is dan ook essentieel voor leadgeneratie. De drie belangrijkste factoren waar wij op sturen zijn techniek, content en autoriteit. Waarbij de techniek en content optimaal afgestemd moeten zijn op de bezoeker van jouw website.  Jouw website moet technisch goed op orde zijn. Zo kijken we naar de structuur van je website, het juiste gebruik van headers, gebruiksvriendelijke URL’s, een snelle laadtijd, het gebruik van een SSL-certificaat en bijvoorbeeld sitemaps. Je doelgroep is op zoek naar iets. Belangrijk dus dat we hen voorzien in de juiste content behoefte. Eerst schrijven we dan ook een passende content strategie. Vervolgens koppelen we de content behoefte aan een zoekwoordenonderzoek en deze zoekwoorden verwerken we weer in een stukje effectieve webcopy waarbij we rekening houden met de juiste linkbuilding. Kortom een sterk staaltje online marketing dus!

SEARCH ENGINE ADVERTISING (SEA)

Bij het inzetten van SEA kopen we online advertentieruimte in om zo bovenaan de zoekresultaten te komen. Middels een onlineveilingsysteem bieden we als het ware op zoektermen die we uit onze SEO hebben gehaald en rekenen vervolgens per klik af. Online adverteren hoeft dus helemaal niet duur te zijn, maar is juist erg relevant omdat je afrekent voor een klik van een reeds geïnteresseerde bezoeker.  Afhankelijk van de targets, stellen we een resultaatgericht online advertisingplan met daarbij een reële inschatting voor wat betreft SEA dagbudgetten en klikprijzen. We werken met Return On Investment rapportages welke we elke maand met onze opdrachtgevers doorspreken. Analyse, conclusie en advies wordt hierin doorgenomen om vervolgens weer gericht bij te sturen zodat de resultaten blijven groeien. Omdat we Google Partner zijn heb je de garantie dat er altijd een gecertificeerde en gespecialiseerde online rockstar aan jouw campagnes werkt.

GOOGLE SEARCH, ADS & DISPLAY

Als gecertificeerd Google Partner maken we dagelijks gebruik van alle Google tools. Zo monitoren we met Google Search Console de aanwezigheid van jouw website in de zoekresultaten van Google. We indexeren hiermee heel snel eventuele site problemen en kunnen ze daardoor direct oplossen. Ook verkeersgegevens op je site zoals het doorklik- of bounce gedrag kunnen we vliegensvlug in kaart brengen. Uiteraard werken we met Google Ads, het online-advertentieprogramma van Google om jouw specifieke zoekcampagne, bannercampagne, videocampagne, shopping-campagne of app-campagne in te zetten. En met Google Display kunnen we je organisatie of merk doeltreffend promoten wanneer mensen online browsen, YouTube-video’s bekijken, hun Gmail checken of mobiele apparaten en apps gebruiken. Met het Google Display Netwerk bereiken we wereldwijd meer dan 90% van alle internetgebruikers, via miljoenen websites, nieuwspagina’s, blogs en Google-sites zoals Gmail en YouTube. Laat ons dus maar knallen!

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.