ALMA - Superminds

ALMA

Restaurant Alma, brak direct na opening al alle records. Met een gezellige Bodega beneden en hun fine dining restaurant boven, had de Lind in Oisterwijk er eind 2019 een verschrikkelijk goed restaurant bij. Een met ambitie, drive en oog voor the bigger picture. Want na slechts een maand open te zijn, volgden al snel een nominatie voor ‘Fromager van het jaar’, een vermelding in de ‘Lekker’, een vermelding in de Michelingids voor de Bib Gourmand en diverse culinaire on- en offline recensenten gaven zeer hoog op over de uitstekende service van Malou en haar team en de voortreffelijke culinaire hoogstandjes van Wouter en zijn brigade. Wat een goede ondernemer onderscheidt van een goede chef of -gastvrouw, is visie. Een vooruitziende blik en de durf en drive hebben om voorop te lopen voor de menigte uit.

En daar hebben wij Restaurant Alma bij mogen helpen, al vanaf dag één verzorgen wij hun social media marketing en denken we mee in activerende online marketingcampagnes waarbij hun volgers en soon to be volgers getriggerd worden om te interacteren met Alma. Hoe we van volgers, fans maken. Daar zijn we goed in. En toen Alma wegens Covid-19 slechts een paar maanden nadat zij hun deuren voor het eerst hadden geopend, alweer moesten sluiten, was snel schakelen en blijven gaan voor kwaliteit een harde vereiste. Zij startten een kwalitatief hoogstaande take-away and delivery op en SUPERMINDS zorgde voor de online bekendheid hiervan. Binnen no-time had Alma het zo druk, dat ze met timeslots moesten gaan werken en online ‘vol’ zaten mede dankzij de impact van online marketing.

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.