DUCA DESIGN - Superminds

DUCA DESIGN

DUCA Design particulieren maar ook bedrijven bij het realiseren van al hun interieurwensen. Met een team van professionals stylen en richten zij elke gewenste ruimte in zowel binnen- als buitenland voor hun opdrachtgever in. Voor DUCA Design geldt; van tekentafel tot droominterieur; DUCA Design realiseert het. In hun Inspiration Room in Eindhoven is het mogelijk om de nieuwste verlichting, decoratie, raambekleding of meubilair te shoppen. Maar wil de klant van A tot Z ontzorgd worden, dan staan de interieurarchitecten van DUCA Design voor ze klaar om het totale project uit handen te nemen.

Na 10 jaar vond directeur/eigenaar Daan Geenen het tijd worden dat zijn bedrijf, voormalig D!Zit toe was aan een totale rebranding en herpositionering. De toevoeging van online marketing was hierbij van groot belang. Dus naast dat SUPERMINDS een nieuwe naam en uitstraling ontwikkelde, hebben we veel tijd en zorg gestoken in het uitkristalliseren van de juiste cross mediale aanpak. Naast het vervaardigen van een nieuwe website, is SUPERMINDS als Marketing On Demand Online Partner onder andere verantwoordelijk voor de SEO-resultaten en Social Media Marketing van DUCA Design. We schakelen maandelijks op content, planning en realisatie en sturen continu proactief op resultaat.

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.