FILE FOOD FESTIVAL - Superminds

FILE FOOD FESTIVAL

Met de succesvolle awareness campagne ‘File Food Festival’ hebben we als creatief bureau willen laten zien hoe effectief guerilla marketing kan zijn. We namen een probleemstelling en bedachten hier een creatieve, spraakmakende oplossing voor die de tongen los maakten. In een wereld waarin alles 24/7 voorhanden is en waarbij biologisch, vers en duurzaam de norm is, viel het ons op dat dit niet het geval was langs de snelweg. Want waar je wordt doodgegooid met pop up restaurants, versmarkten, snackhuts en foodhubs, laat de eetbeleving langs de snelweg weinig tot de verbeelding over. En met name na 20 uur komt men niet veel verder dan het verpakte broodje kaas of de grote gele M langs de weg. Wij dachten, dit moet ook anders kunnen! En bedachten het File Food Festival; een foodtruckfestival langs de A2 van Den Bosch tot Amsterdam en vice versa. In samenwerking met The Food Line Up bezetten we alle tankstations langs de A2 met diverse originele foodtrucks tot de nok toe gevuld met de lekkerste en vooral verse gerechten. SUPERMINDS heeft al jaren een enorm goede verstandhouding met de media en wist daarom al snel de aandacht te trekken van diverse radiostations, televisieprogramma’s, sociale media en dagbladen.

Het resultaat: de file verplaatste zich van de snelweg naar de tankstations waar men gratis kon proeven. Menigeen hopte van station naar station om alle foodtrucks langs te gaan. Veel media kwamen ons bezoeken of belden met ons in hun uitzendingen tijdens de activatie, van 3FM, Radio538 tot RTL Boulevard, we hebben ze allemaal kunnen meenemen in onze belevingswereld. De eetbelevingsdiscussie was er dus wel degelijk één van velen, waar ook het meest toonaangevende energiebedrijf ter wereld met ruim 400 tankstations in Nederland gehoor aan gaf en met ons om tafel ging om hier een vervolg aan te geven. Missie geslaagd dus!

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.