HIT - Superminds

HIT

Al ruim 10 jaar is HIT dé kennispartner voor ondernemend Nederland op het gebied van energie en verduurzaming. Met hun slimme oplossingen faciliteren zij ondernemers om te verduurzamen, terwijl ze grip hebben op hun kosten. Zo creëren ze samen synergie voor een duurzame toekomst. HIT baseert zich hierbij op feiten. Ze maken energiedata transparant en meetbaar waarbij ze de behoeften van een onderneming verkennen. Zo ontstaat inzicht. HIT kent de nieuwste wetgeving en technologie, wat zich door vertaalt naar slimme oplossingen voor een onderneming. HIT werkt samen met hun klanten stap voor stap aan een duurzame en bestendige toekomst voor volgende generaties.

Toen wij mochten pitchen voor de herpositionering en rebranding van HIT hadden wij al snel helder hoe de conceptgedachte van ‘het nieuwe HIT’ zou luiden: HIT ontzorgt je toekomst. En met het opnieuw laden van de letters van HIT, maakten we in één keer duidelijk waar HIT voor stond: Helder, Intelligent en Toekomstgericht. Hiermee wonnen we uiteindelijk de pitch en ook HIT geloofde in een gelijkwaardige samenwerking als partners op Marketing On Demand basis. Daarmee konden we gelijk aan de slag met de lading en betekenisgeving van hun merken: HIT Profit, HIT Sports en HIT Expert. Een enorme uitdaging, waar wij samen met het team van HIT tot zover aardig in geslaagd zijn. Alle media en middelen, zowel op online als offline marketinggebied vallen onder onze verantwoordelijkheid en voeren wij op een dagdagelijkse basis uit. In nauw overleg met het team van HIT schakelen we veelvuldig in alle openheid en transparantie en zijn wij hun flexibele schil voor al hun marketing- en communicatievraagstukken.

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.