RETAIL ACTIVATIE - Superminds

RETAIL ACTIVATIE

Retail activatie wordt nog interactiever met de inzet van Augmented Reality. Onze strategische partners van BeyondFive bedachten een spraakmakende activatie geïnspireerd op de 65ste verjaardag van Dick Bruna’s Nijntje. Simpel in zijn eenvoud maar daarom juist erg effectief is bijvoorbeeld de interactieve verjaardag aftelkalender. De aftelkalender beslaat bijvoorbeeld een periode van 10 dagen waarbij er elke dag een nieuwe aanbieding of verrassing vrij komt, die alleen op die dag geldig is. Men kan dit ontdekken door de QR-code van die dag te scannen eenvoudig met je smartphone.

Zo tellen we af naar 21 juni, de dag dat Nijntje echt jarig is. Op deze dag is het groot feest bij de Bruna’s. Zo trakteert Nijntje
op verschillende kortingen en zijn er verschillende activiteiten voor kinderen zoals de Nijntje verjaardag kleurplaat. Kleur ‘em in en breng jouw ingekleurde Nijntje zelf tot leven in Augmented Reality. Upload jouw creatie in de galerij, verzamel de meeste likes en win een beeldje van Nijntje in jouw creatie. Maar je kunt Nijntje ook tot leven laten komen via je eigen T-shirt. Of bij aankoop van Bruna producten diverse stickers ontvangen van alle vriendjes van Nijntje. De stickers kunnen in een album worden geplakt en middels AR weer tot leven komen. Wanneer alle stickers zijn verzameld wordt het één gezamenlijk verhaal, maar tevens een Augmented Reality film! De mogelijkheden zijn eindeloos en immens populair.

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.