virtual-experience-store

VIRTUAL EXPERIENCE STORE

De wereld om ons heen verandert. Online verkopen nemen een vlucht. Het is noodzaak om je online te onderscheiden van je concurrent. Ook het creëren van beleving in e-tail is belangrijk. Je doelgroep zit ook wegens Covid-19 erg veel thuis. Thuiswerken is sinds 2020 de norm en het gemak van online shoppen is explosief gegroeid. Men gaat minder snel nog naar de fysieke winkel, maar bestelt liever veilig online. Echter, online winkelbeleving en persoonlijk advies ontbreekt nog veelal. Beleving is emotie en emotie doet kopen. Daarom hebben onze knappe koppen uit Amsterdam een conversie verhogende oplossing ontwikkeld, waarbij de consument het product ‘fysiek/emotioneel’ kan ervaren en ook nog kan zien hoe het bij hen thuis staat.

De Virtual experience store; een online 360 product experience store waarbij je je waant alsof je in de winkel zelf aanwezig bent. Zo kun je je 360 graden door de ruimte bewegen, op producten inzoomen en ze ervaren middels augmented reality. Het werkt heel simpel, kies een ruimte om te verkennen. Krijg visuele informatie over producten en hun unique selling points. Selecteer producten, kies zelf de uitvoering en kleur en bekijk de productomschrijving. Scan vervolgens de QR-code op de productkaarten en bekijk het product in je eigen omgeving middels augmented reality. Positioneer je organisatie als innovatief merk en voeg die beleving toe. De Virtual experience store biedt namelijk vele voordelen, want naast dat we waardevolle data genereren uit het klik- en zoekgedrag van je online bezoeker, trekken we op deze manier ook meer online bezoekers en wordt de buyer experience heel anders ervaren. Het gebruiksgemak wordt geoptimaliseerd en de kans op retourzendingen gereduceerd. Op deze manier creëren we een stevigere band met de koper en maken we van een koper een trouwe klant.

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.