AMSTERDAM HAIR INSTITUTE - Superminds

AMSTERDAM HAIR INSTITUTE

Amsterdam Hair Institute is hét instituut voor revolutionaire haartransplantatie techniek. Amsterdam Hair Institute is een dochteronderneming van Hairworld Istanbul, beiden partners van SUPERMINDS, welke sinds 2006 toonaangevend is binnen de wereldtop van de haartransplantatietechniek en uitvinder is van de revolutionaire en buitengewoon succesvolle FUE CT haartransplantatie techniek. Met een aantoonbaar slagingspercentage van maar liefst 97% na een enkele behandeling, zijn zowel AHI als HWI de sterkste haartransplantatie-klinieken van zowel Nederland als Turkije. De uitgebreide ervaring en het fenomenale succespercentage van HWI worden bij Amsterdam Hair Institute dankzij de mesenchymale stamceltherapie nog eens versterkt.

Online vindbaarheid en zichtbaarheid is van cruciaal belang voor Amsterdam Hair Institute. Zeker omdat de dochteronderneming van Hairworld Istanbul nog relatief nieuw en dus onbekend was. SUPERMINDS zorgde eerst voor een passende brand identity in de vorm van huisstijl en logo-ontwikkeling. Daarna bouwden wij een geoliede mobile first website met aan de achterkant een optimale SEO-inrichting. Als Marketing On Demand Online partners staan we zowel Amsterdam Hair Institute als Hairworld Istanbul dagelijks bij in het optimaliseren van hun online vindbaarheid, zichtbaarheid en conversie met meetbare resultaten. Snel en flexibel schakelen is vooral voor deze branche erg belangrijk, iets wat ons team goed aanvoelt en in mee beweegt. Zo ontstaat een gelijkwaardig partnership voor de lange termijn.

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.