Superminds - Digital Revolution

WHY

Al jarenlang verstaan wij ons vak als het gaat om online marketing. Creativiteit mag namelijk the key to the kingdom zijn, maar data = king baby!

Een creatieve benadering is dus één ding. Maar wanneer je dit niet meetbaar kunt maken, sla je vaak alsnog de plank volledig mis. Niet voor niets is ons credo dus:

CREATIVITEIT x DATA = IMPACT MET RESULTAAT

HOW

Hoe we aan relevante data van jouw merk of organisatie komen? Door inzet van diverse online marketingtools waarbij we heldere inzichten krijgen in je conversie, zichtbaarheid en vindbaarheid. En met die inzichten kunnen we vervolgens strak gaan sturen op targets. Op die manier werken we als het ware in een trechter, (of funnel voor de jargonlovers onder ons) naar een onvermijdelijk en doelgericht resultaat. 

Wanneer je je merk of organisatie online onder de aandacht wilt brengen, begint het bij zichtbaarheid en vindbaarheid. Hoe makkelijk komt jouw doelgroep bij jouw site uit? Wij zorgen voor een toppositie middels SEO/SEA. Hoe we dat precies doen?

De vraag is al lang niet meer of je als bedrijf of merk aanwezig moet zijn op social media, de vraag is hoe goed je dat doet. Wij zorgen ervoor om voor jouw organisatie meer volgers, betrokkenheid en leads te generen. En dat doen we vaak nét even wat anders dan anders. Hoe?

Van buyer-journey tracking naar customer-journey experience. Hoe leiden leads tot conversie? Of hoe optimaliseer je je webshop? Eyetracking, button colors, neuromarketing, alles trekken we uit de kast om voor optimaal rendement te gaan van jouw online organisatie.

WHAT

Vanaf dag 1 mochten wij voor diverse mooie merken en organisaties lef tonen op het internet met onze gewaagde aanpak in het online marketing speelveld. En met resultaat! Met een kleine greep uit onze Digital Revolution portfolio presenteren we graag de volgende SUPER-cases. Read em and weep!

IF YOU DON’T TRUST US, TRUST THEM

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.