Future Thinking ✓ Virtual - Augmented Reality ✓ AI | SUPERMINDS
Video afspelen

WHY

Bij SUPERMINDS weten we: the future is NOW. Niet wachten dus totdat de concurrent je te slim af is, of meelopen met de rest. Vooruitlopen juist, met een scherpe blik op innovatie met de nieuwste tools en technieken die je in staat stellen om je doelgroep op een dusdanige manier te boeien en binden waardoor niet alleen klanten maar juist merkfans ontstaan. Pas dan ben je koploper, een merk met visie, een organisatie waar anderen juist naar kijken.

HOW

In samenwerking met onze future thinking partners uit Amsterdam: Beyond Five implementeren we bij steeds meer bedrijven en merken met visie, concepten die aanzetten tot actie door middel van innovatieve technieken als Virtual Reality, Augmented Reality en Artificial Intelligence. Interactieve- en technisch intelligente manieren om bijvoorbeeld te onboarden, adverteren, verkopen, trainen en activeren. In onze concepten en campagnes maken we vaak gebruik van deze middelen door ze te integreren in het totale concept. Zo creëren we een ervaring die een enorme impact heeft op je doelgroep.

Dompel je onder in een compleet andere wereld waarin alles mogelijk is. Door gebruik te maken van Virtual Reality krijgen je productlanceringen, presentaties, promoties en personeelswervingen een totaal andere en vooral interactieve beleving. Weten hoe we dat doen?

Met de inzet van Augmented Reality hoef je de deur niet meer uit. Vanuit het comfort van je huiskamer plaats je de nieuwe bank, kleur op de muur, of keuken, zo via je smartphone in huis. Scannen, plaatsen, kijken, kopen. Makkelijker kan het niet. De mogelijkheden zijn oneindig. Weten welke?

Met Artificial Intelligence halen we het kunstmatige ‘koppie koppie’ in huis. Met behulp van AI kunnen we geweldige analysetechnieken ontwikkelen om de juiste potentiële klanten te bereiken, precies op het juiste moment, met de juiste inhoud, op het juiste kanaal. Juist! Maar hoe dan?

WHAT

Onze Future Thinking tank is nooit leeg. Van VR onbaording programma’s tot interactieve wachttherapie. Onze knappe koppen weten er wel raad mee.

Check out these cases. You’re in for a treat.

IF YOU DON’T TRUST US, TRUST THEM

Welcome SUPER-member!

Bevestig je inschrijving via de link in je mail!

Check ook even je spambox.

BECOME A SUPER-MEMBER!

Ontvang onze Members-Only Monthly Mail, dé must have marketing newsletter met tips, tricks, trends en topartikelen die je niet wilt missen.